Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj

(25 customer reviews)
kr. 479,00
Skib ohøj! Research Vessel-modellen fra ukrainske Ugears er et mekanisk 3D-puslespil i træ med 575 dele, og det bliver din opgave at sætte delene sammen til et detaljeret forskningsfartøj. Skibets motor har bevægelige dele, der drives af et gummibånd, så når modellen er færdig, kan du spænde det ud og se, hvad der sker i maskinrummet! … læs mere her

Er Ugears 3D-puslespil i Træ - Forskningsfartøj på lager?

Annonce
Køb Ugears 3D-puslespil i Træ - Forskningsfartøj

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj
  • Pris: Kr. 479
  • Kategori: Leg & Spil – Puslespil}

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj står på manges ønskeliste op til jul. Leg & Spil – Puslespil} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff er din on-stop webshop, når det handler om gadgets. Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, er det et sikkert valg, hvis du køber Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj, og det gør jo ikke noget, hvis din gave er den sjoveste. Skåret ind til benet: Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er den fedeste jubilæumsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der ikke vil risikere at give dem som gave. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, da mange gavemodtagere synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj er en af de eftertragtede varer fra kategorien Leg & Spil – Puslespil} fra producenten hos internet shoppen Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er blevet meget populært, specielt i Danmark. Der er nogle gange tilbud på Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj, og ender ret tit hos Coolstuff. Det kommer nok ikke bag på nogen at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj som gave, kan du godt regne med, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

25 reviews for Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ugears 3D-puslespil i Træ – Forskningsfartøj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 19003
Category: ,

Skib ohøj! Research Vessel-modellen fra ukrainske Ugears er et mekanisk 3D-puslespil i træ med 575 dele, og det bliver din opgave at sætte delene sammen til et detaljeret forskningsfartøj. Skibets motor har bevægelige dele, der drives af et gummibånd, så når modellen er færdig, kan du spænde det ud og se, hvad der sker i…